Linking our experience to your strategy

Over ons

Snack Connection is een internationaal opererende onderneming die zich sinds 2010 richt op het inkopen, bewerken, mengen en verpakken van noten, pitten, zaden, zuidvruchten en aanverwante artikelen. Met twee moderne productielocaties in Giessen en Bergschenhoek en meer dan honderd zeer toegewijde en professionele medewerkers is Snack Connection een betrouwbare en flexibele partner voor vele Europese retailers, b2b en out-of-home klanten. 

Lees meer

Onze producten

Snack Connection levert een breed scala aan producten in verschillende verpakkingen.

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

Private Label & Merken

Private Label

Onze focus ligt op het bieden van private label oplossingen. Met onze uitgebreide kennis van de markt en producten zijn wij in staat bij iedere klant het juiste assortiment aan te bieden.

Lees meer

Merken

Wij hebben ook een aantal prachtige eigen merken. Onze merken bieden de mogelijkheid om bepaalde producten snel in uw assortiment op te nemen.

Lees meer
UTZ Certified Fairtrade

Wij nemen onze verantwoordelijkheid

Snack Connection probeert samen met haar klanten en leveranciers een bijdrage te leveren aan een gezonde en duurzame samenleving. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid en hebben op dit gebied de afgelopen jaren de nodige stappen gezet.

Lees meer