Linking our experience to your strategy
Welkom bij Snack Connection!

Snack Connection is een internationaal opererende onderneming die zich sinds 2010 richt op het inkopen, bewerken, mengen en verpakken van noten, pitten, zaden, zuidvruchten en aanverwante artikelen. Met twee moderne productielocaties in Giessen en Bergschenhoek en meer dan honderd zeer toegewijde en professionele medewerkers is Snack Connection een betrouwbare en flexibele partner voor vele Europese retailers, b2b- en out-of-homeklanten.

Snack Connection onderscheidt zich door een breed scala aan producten, (innovatieve) verpakkingen, hoogstaande kwaliteit en flexibiliteit. In onze bedrijfsvoering staan een proactieve klantbenadering en costleadership centraal. Wij stellen ons ten doel om in nauwe samenwerking met onze afnemers binnen het retail-, b2b- en out-of-homekanaal te komen tot een verbetering van hun assortiment en een verhoging van hun omzet en marges.

Onze grondstoffen halen we uit alle delen van de wereld en waar mogelijk rechtstreeks bij de bron. Wij exporteren onze producten door heel Europa, met West-Europa als belangrijkste afzetgebied.

Samen met onze klanten en leveranciers proberen wij een bijdrage te leveren aan een gezonde en duurzame samenleving. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zetten voortdurend nieuwe stappen op dit gebied.

Onze missie

Snack Connection wil de totaalleverancier zijn van met name private label-oplossingen voor de Europese retail- en b2b-markt en de Nederlandse out-of-homemarkt op het gebied van noten, pitten, zaden, zuidvruchten en aanverwante artikelen.

Onze kernwaarden

- De klant komt op de eerste plaats
- Flexibiliteit en betrouwbaarheid
- Kwaliteitsdenken in alle geledingen van het bedrijf
- Creativiteit en openstaan voor nieuwe idee├źn en inzichten
- Hard werken en individuele productiviteit