Linking our experience to your strategy
Merken

Naast private label voert Snack Connection ook een aantal eigen merken. Deze merken bieden de mogelijkheid om bepaalde producten snel in uw assortiment op te nemen.

NutCase

Onder het merk NutCase leveren wij een groot aantal producten: gezouten pinda’s, suikerpinda’s, chocoladepinda’s, noten petitamix, amandelschaafsel en studentenhaver in allerlei verpakkingsvormen. Het merk NutCase heeft zich sinds de oprichting van Snack Connection ontwikkeld tot een sterk merk binnen het Nederlandse supermarktkanaal.

In het eerste jaar na de introductie van NutCase eindigde het merk op de derde plaats in de Toetreder Top 30 van het Nederlandse vakblad Food Personality.


Ontdek het NutCase assortiment

SunDream

Met het merk SunDream is Snack Connection actief in de categorie Gedroogd Fruit. De SunDream artikelen zijn momenteel verkrijgbaar bij diverse Nederlandse supermarkt retailers.

Ontdek het SunDream assortiment

Globetrotter

Globetrotter is het eigen merk van Snack Connection voor het out-of-homekanaal. Het Globetrotter-assortiment omvat diverse premium-quality artikelen in uiteenlopende (groot)verpakkingen.