Linking our experience to your strategy
Snack Connection steunt Tour for Life 2017

Dinsdag 22 augustus 2017

Samen met onze logistieke partner van der Nat steunen wij één van onze relaties die deelneemt aan de Tour for Life 2017. Van 27 augustus tot en met 3 September vindt de 9e editie van deze etappekoers plaats. De deelnemers zamelen geld in ten behoeve van kankeronderzoek door het Erasmus MC Kanker Instituut.

Jaarlijks krijgen 100.000 mensen de diagnose kanker. En nog steeds sterven er ieder jaar 43.000 mensen aan deze vreselijke ziekte. De Daniel den Hoed Stichting gaat de strijd tegen kanker aan door de financiering van succesvol kankeronderzoek, uitgevoerd door Erasmus MC Kanker Instituut. Het onderzoek is gericht op personalized medicine, een hoopgevende methodiek waarbij de nadruk ligt op een persoonsgerichte, effectieve behandeling.

Het sponsorgeld van Tour for Life gaat naar de financiering van dit wetenschappelijke onderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur.

De Tour for Life gaat dwars door Europa. De 8-daagse tour start in Bardonecchia, Italië en finisht in Rotterdam. De Tour for Life is te volgen via de Tour for Life Facebookpagina. Hier worden dagelijks live video's, dagfilms en foto's geplaatst. Daarnaast zijn de dagfilms ook terug te vinden op tourforlife.nl.